LIFE STYLE

Σας θυμίζει κάποια το κοριτσάκι στο θρανίο;

σας-θυμίζει-κάποια-το-κοριτσάκι-στο-θρ-204989

Η αλήθεια είναι πως ανήκει στα παιδιά που δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ, φυσιογνωμικά, με την πάροδο των χρόνων.

Κοιτώντας κάποιος τη φωτογραφία καλύτερα και εστιάζοντας στο χαμόγελό της μπορεί να την αναγνωρίσει. Το γλυκό κοριτσάκι που βρίσκεται στο θρανίο του και μελετά, δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τα γράμματα, η μητέρα της ήταν δασκάλα και αν και τελείωσε την ΑΣΟΕ έχει εργαστεί και εκείνη ως δασκάλα, παρά το ότι στο τέλος την κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής.

Ο λόγος για την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη, η οποία στην συγκεκριμένη φωτογραφία, που δημοσίευσε το περιοδικό Life&Style, είναι μαθήτρια της Δ’ δημοτικού. «Πήγα σχολείο στο Παγκράτι, στη σχολή Καλπάκα. Μάλιστα εκεί ήταν δασκάλα η μαμά μου. Δε μπορώ να πω ότι πέθαινα με το σχολείο αλλά σίγουρα πέρασα ωραίες στιγμές» είχε δηλώσει στο περιοδικό η γνωστή ηθοποιός.

«Οι γονείς μας δούλευαν πολλές ώρες. Η κυρία Σωτηρία μας μεγάλωσε. Είναι η ψυχομάνα μας. Έχω έναν αδελφό, τον Δημήτρη, που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερος. Τσακωνόμασταν συνέχεια όταν ήμασταν μικρά. Ήμουν το δευτερότοκο και τον θάυμαζα. Ήμουν όλη την ώρα από πίσω του και δεν ήθελε καθόλου. Τα θυμόμαστε τώρα και γελάμε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι» θυμάται από τα παιδικά της χρόνια», συμπλήρωσε.

Ενώ τέλος η Μαρία Καβογιάννη αναπολεί τα παιδικά της χρόνια, καθώς όπως λέει πέρασε όμορφες στιγμές γεμάτες ξεγνοιασιά. Στη συνέντευξή της είχε πει συγκεκριμένα: «Όσο ήμουν μικρή κάναμε διακοπές τα καλοκαίρια κάθε χρόνο στον Ωρωπό. Περάσαμε ξέγνοιαστες στιγμές ως πιτσιρίκια».

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου