LIFE STYLE

Αθηνά Οικονομάκου: «Η απιστία είναι από τα χειρότερα λάθη που μπορούν να γίνουν σε μια σχέση»

αθηνά-οικονομάκου-η-απιστία-είναι-απ-207935

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν συγχωρεί την απιστία αλλά και γιατί θεωρεί ότι κάποιος απιστεί.

«Όταν υπάρχουν κενά στη σχέση, όταν δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που ζεις. Μετά, είναι επιλογή σου αν θα απατήσεις ή θα τελειώσεις τη σχέση προτού φτάσεις να απιστήσεις».

Θεωρεί ότι οι σχέσεις πλέον έχουν γίνει πολύ δύσκολες. «Είναι πολύ δύσκολες. Και τώρα που αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα γίνονται ακόμα δυσκολότερες». Θα συγχωρούσε όμως την απιστία και έχει μάθει αν της έχει συμβεί;

«Δεν το έχω μάθει. Μπορεί να έχει συμβεί και να μην το ξέρω, ερήμην μου δηλαδή. Με γενικά δεδομένα, δεν θα συγχωρούσα την απιστία. Όμως μπορεί να ήμουν πολύ ερωτευμένη και να συγχωρούσα μια απιστία. Όμως μπορεί να μην ήμουν πολύ ερωτευμένη και να συγχωρούσα τον σύντροφό μου γιατί θα κατανοούσα τον λόγο που έκανε και θα πίστευα πως φταίω εγώ, πως είχα μερίδιο ευθύνης. Σε γενικό πλαίσιο, όχι, δεν θα συγχωρούσα την απιστία. Είναι από τα χειρότερα λάθη που μπορούν να γίνουν σε μια σχέση. Νομίζω πως δεν θα το ξεπερνούσα όσο κι αν προσπαθούσα προκειμένου να κρατήσω τη σχέση μου. Θίγεται ο εγωισμός σου και δεν το ξεπερνάς εύκολα. Πληγώνεσαι βαθιά», είπε στην εφημερίδα «Realnews».

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου