LIFE STYLE

Σκάνδαλο: Κατηγορείται ηθοποιός για σεξουαλική παρενόχληση με ειδίκευση στις… παντρεμένες!

σκάνδαλο-κατηγορείται-ηθοποιός-για-σ-211088

Σάλος έχει προκληθεί στο χώρο του θεάματος μετά την είδηση βόμβα για γνωστό ηθοποιό ο οποίος προσπαθεί να αποπλανήσει και να παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες.

Βέβαια το γεγονός δεν λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο. Όπως αναφέρει το showtime-cy, δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που κατηγόρησαν το γνωστό ηθοποιό μεγάλης ηλικίας και πολύ καταξιωμένο σε θέατρο και τηλεόραση πως προσπαθεί μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω Facebook να τις προσεγγίσει, να τις συναντήσει και να τις… εκμεταλλευτεί. Ιδιαίτερη αδυναμία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ηθοποιός δείχνει στις παντρεμένες γυναίκες γιατί με εκείνες νιώθει πιο ασφαλής. Όσο για την τακτική που ακολουθεί…

Ο δημοφιλής ηθοποιός καθημερινά δέχεται βροχή μηνυμάτων από δεκάδες θαυμάστριες του μέσω του προσωπικού του προφίλ. Αφού, πρώτα τις αποδεχτεί όπως και τα όμορφα λόγια για τη δουλειά του και τον τρόπο που υπηρετεί τόσα χρόνια στην τέχνη, αρχίζει το δικό του "παιχνίδι" προκειμένου να καταφέρει να της πείσει να συναντηθούν από κοντά και φυσικά… μόνοι. Κι αν οι προσπάθειές του αποτύχουν ή δεν καταφέρει να βρεθεί μόνος του με τα «θύματά του», περνάει στην αντεπίθεση και στα υβριστικά σχόλια.

Το όνομά του προς το παρόν δεν μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του ότι οι καταγγελίες δεν έχουν γίνει ακόμα γραπτώς και σε κάποιο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου