LIFE STYLE

Οι διακοπές της “αγνώριστης” Σεμίνας στη Σκόπελο! …

οι-διακοπές-της-αγνώριστης-σεμίνας-212057

Διακοπές στην Σκόπελο για την Σεμίνα Διγενή που το φετινό καλοκαίρι ψήφισε Ελλάδα και "οργώνει" τα ελληνικά νησιά!Όπως αναφέρει το fthis.gr, η Σεμίνα πιο εντυπωσιακή από ποτέ, πολύ αδυνατισμένη, μαυρισμένη και ευδιάθετη, βρέθηκε στην καταπράσινη Σκόπελο και όλη την ημέρα, λιαζόταν στις… παραλίες που γυρίστηκε η κινηματογραφική ταινία "Mamma mia"!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε τις διακοπές της συντροφιά με τη Μελίνα Κανά, στο σπίτι του παιδικού της φίλου, συγγραφέα και μουσικού παραγωγού στην ΕΤ3 Πάνου Ηλιόπουλου, που διατηρεί στο βουνό του Πευκιά.

Ο οικοδεσπότης, είχε αναλάβει αποκλειστικά το "προσωπικό" μενού των δύο κυριών, που περιελάμβανε φρέσκα ψάρια που έπιανε ο ίδιος καθημερινά, ουζάκι, πολλές παραδοσιακές νοστιμιές, αλλά και γλυκάκια, όπως γιαούρτι με σταφύλια!

Στις βόλτες της στο νησί, η Σεμίνα Διγενή απέφυγε επιμελώς τα φλάς των paparazzi και προτίμησε να ανεβάσει η ίδια μερικές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες διακοπές της, στη σελίδα της στο Facebook χωρίς..ρετούς!

Η Σεμίνα έχει χάσει 25 κιλά απο τότε που "εγκατέλειψε" την τηλεόραση, έχει μια υπέροχη προσωπική ζωή και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τη μικρή οθόνη.

Αν και η ίδια, αλλά και οι εκπομπές της, έχουν λείψει σε όλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου