Ο Αρναούτογλου τσακώθηκε με κάτοικο της Νάξου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-09, 13:31:47
Ο Αρναούτογλου τσακώθηκε με κάτοικο της Νάξου

Ο Γρηγόρης Αρναούτολγου πήρε την αγαπημένη του Κατερίνα και βρέθηκαν στο λιμάνι της Νάξου με προορισμό τα Κουφονήσια, προκειμένου να περάσουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς. «Είσαι ο μόνος στο νησί που δεν θα χαιρετούσα», είπε ο κάτοικος χαμογελώντας στον Γρηγόρη, προσθέτοντας: «Καλά είμαι υποχρεωμένος να ακούω την μουσική σου σε όλο τον Άγιο Προκόπιο;».

Αρχικά, ο παρουσιαστής δεν αντέδρασε και παρέμεινε καθισμένος στο μηχανάκι του, ωστόσο, ο κάτοικος συνέχισε. «Από τον εκθειασμό της τηλεόρασης στον εκθειασμό της παραλίας», του είπε, για να απαντήσει ο Γρηγόρης: «Πλάκα μου κάνεις. Δεν τα λες σοβαρά».

Ο διάλογος των δύο ανδρών άρχισε να γίνεται έντονος, με τον κάτοικο να επισημαίνει ότι μιλάει σοβαρά και τον παρουσιαστή να λέει πως άνθρωποι σαν εκείνον κατέστρεψαν το νησί και, αν δεν θέλει να του μιλάει, να σηκωθεί να φύγει!

Ο Γρηγόρης δεν άντεξε, κατέβηκε από το μηχανάκι και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κατοίκου, ενώ η Κατερίνα έτρεξε να τον ηρεμήσει! «Άντε τώρα μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά», είπε ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια όλο το πλοίο τον άκουσε να φωνάζει από το γκαράζ… «Δεν με παρατάτε! Δεν πουλάω λούσα! Με ένα απλό μηχανάκι κυκλοφορώ, όχι με τζιπάρες»!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=