LIFE STYLE

Η Στέλλα Καλλή, η στενή φίλη της Κατερίνας Παπουτσάκη μιλάει για τον γάμο της ηθοποιού

η-στέλλα-καλλή-η-στενή-φίλη-της-κατερίν-219746
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που ξεχώρισε από την αρχή μιλάει για την απόφαση της φίλη της που αιφνιδίασε και την ευτυχία της.

Η Στέλλα Καλλή είναι ένα κορίτσι που εντυπωσίασε από την πρώτη μέρα που μπήκε στη δισκογραφία. Με πτυχίο φωνητικής από Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, σπουδές στην κλασική μουσική, βιβλιοφάγος με ιδιαίτερη αγάπη στην ψυχολογία και με αγαπημένη της λέξη-έννοια το… “λιτός”.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στα Μαμούνια Live, και με τις εμφανίσεις της έχει κερδίσει το κοινό της πόλης… "Οι Θεσσαλονικείς είναι όντως δύσκολο κοινό. Θα πρέπει πρώτα να σε ακούσει, να σε νιώσει, να σε “ζυγίσει”! Αυτό είναι πολύ ωραίο, όμως, γιατί είναι αληθινό. Θεωρώ επιτυχία να βλέπεις τον κόσμο να γίνεται θαμώνας του χώρου που τραγουδάς. Σημαίνει πως σε εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό!" λέει στο FTHIS.GR

Πώς αισθάνεται η ίδια, όταν θα πρέπει να αγωνιστεί πολύ παραπάνω, όπως όλοι οι Έλληνες πλέον, για την οικονομική της αυτάρκεια σε ένα χώρο όπως ο καλλιτεχνικός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα;
“Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά που δεν ζούμε όσα οι παλιότεροι. Όλο αυτό που έχει φέρει η κρίση, απαιτεί να προσγειωθούμε όλοι. Ήταν υπέρογκα τα ποσά. Υπερβολικά. Τα πράγματα πλέον είναι πιο λιτά. Τα μεροκάματα των τραγουδιστών έχουν μειωθεί πολύ. Και στην περίπτωση που είσαι τραγουδίστρια και απαιτείται να δίνεις και ιδιαίτερη προσοχή στην “εικόνα” σου, αυτό μεταφράζεται σε επιπλέον έξοδα, σε ρούχα, σε κομμωτήρια, σε μακιγιάζ. Βέβαια, όταν πάω να στεναχωρηθώ, σκέφτομαι πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι μια άλλη “φουρνιά”. Και το έχω αποδεχθεί. Αλλά δεν παύει να υπάρχει ο φόβος".

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή της είναι η φιλία και όπως λέει "Οι φίλες μου είναι λίγες και καλές. Μεγαλώνοντας, μπορεί να χαθείς με κάποιους ανθρώπους, όχι γιατί συνέβη κάτι… Απλά αλλάζουν εκείνοι, αλλάζεις εσύ και απλά συνειδητοποιείς πως δεν ταιριάζεις πλέον”.

Και η κουβέντα φτάνει στην ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη. Μια από τις πιο στενές φίλες της ταλαντούχας τραγουδίστριας, η οποία εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε το γάμο της που θα γίνει στις 28 Αυγούστου στη Δονούσα.

Η Κατερίνα είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν είναι “ψεύτικη”, δεν είναι δήθεν, κάνει ό, τι αισθάνεται. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε αντίθετοι ως άνθρωποι. Εγώ είμαι παιδί της λογικής και παρατηρώντας την Κατερίνα βλέπω μια άλλη πτυχή του εαυτού μου, που είναι βαθιά θαμμένη μέσα μου. Η απόφαση να παντρευτεί θεωρώ πως δεν είναι αναπάντεχη, αλλά μια φυσιολογική εξέλιξη. Δεν είναι άνθρωπος του προγραμματισμού, ακολουθεί το ένστικτό της και θεωρώ πως μόνο έτσι θα μπορούσε να της συμβεί αυτό. Με πήρε τηλέφωνο για να μου το εκμυστηρευτεί. Από τότε την έχω δει μια φορά. Φαινόταν πως είναι πολύ ευτυχισμένη”.
Στα χέρια της κρατούσε το “Έρωτας και Πάθος” του ιταλού Aldo Carotenuto όταν μιλούσαμε και το συνέστησε ανεπιφύλακτα. Και περιέγραψε πως θέλει να είναι τα επόμενα πέντε χρόνια…
“Θέλω να είμαι ψυχικά και σωματικά υγιής. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί παράγοντες. Θέλω να ονειρεύομαι, γιατί πιστεύω πως αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις όνειρα, τότε δεν μπορείς να ζεις. Θέλω να είμαι καλά για να κάνω στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ. Πιστεύω πως μπορώ να καταφέρω όσα ονειρεύομαι”.

fthis.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου