LIFE STYLE

Ελ. Παπαρίζου: Ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω!

ελ-παπαρίζου-ναι-συγχωρώ-το-προσπερν-237475

Για τον επώδυνο χωρισμό της που πλέον έχει αφήσει πίσω, τις "πληγές" που κουβαλά και για τα όσα έχει μετανιώσει μίλησε η σέξι τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Οmikron της Κύπρου.

"Κάποια πράγματα τα συγχωρείς και λες "δεν έγινε τίποτα" αλλά υπάρχουν και άλλα που λες "ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω", αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια σε περιοδικό, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή χωρίς όμως να αναφέρει ωστόσο το όνομα του Τόνυ Μαυρίδη.

"Ξέρεις κάτι; Κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους. Όλες οι πληγές κλείνουν, όμως οι πληγές πάντα πονάνε εκεί που έχεις "χτυπήσει" συνεχίζει μιλώντας στο περιοδικό η τραγουδίστρια, ενώ για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της δήλωσε πως δεν μετανιώνει για όσα έχει κάνει αλλά για όσα δεν έκανε.

"Αν έχουμε πληγώσει κάποιον, πρέπει να ζητάμε "συγνώμη". Αλλά όχι να ζητάμε συγνώμη και μετά να γυρνάμε την πλάτη! Να είμαστε κύριοι στη "συγνώμη" μας» συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου τονίζοντας ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Πού βρίσκεται τώρα;

Ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και η ίδια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την περιοδεία της με τις "Μέλισσες", που ξεκινά στις 20 Ιουλίου. Στο twitter ανέβασε μια φωτογραφία από την πρόβα κι έγραψε: "rehearsal time με τις Μέλισσες right now ! πολύ γέλιο πεφτει και αρκετο αγχος…"

tlife.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου