LIFE STYLE

Σολωμού-Οικονομάκου: Δεν λένε ούτε καλημέρα

σολωμού-οικονομάκου-δεν-λένε-ούτε-καλ-240068

Η φανερή αντιπάθεια ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες.

Λένε ότι ο πιο σίγουρος τρόπος για να χαλάσεις μια δουλειά είναι να βάλεις γυναίκες να συνεργαστούν μεταξύ τους. Γενικεύσεις θα πείτε και θα έχετε δίκαιο, όμως σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει και όταν δε πρόκειται για δουλειές που διεκδικούν την προσοχή του κοινού, ισχύει διπλά.

Εδώ και καιρό είχε γραφτεί ότι η Αθηνά Οικονομάκου με τη Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά "Τα βαφτίσια", δεν ανταλλάσουν ούτε καλημέρα, μέχρι που η Αθηνά σε συνέντευξή της αρνήθηκε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι όλα είναι "ράδιο αρβύλα" και πώς τίποτε απ όσα ακούστηκε δεν αληθεύει.

Όμως άνθρωπος μέσα από την παράσταση μας είπε ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αν και οι δύο ηθοποιοί προσέχουν υπερβολικά να μην πουν ή κάνουν κάτι μπροστά σε τρίτους , η εχθρότητα είναι φανερή. Μιλάνε μεταξύ τους μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, και υπήρξαν περιπτώσεις που η αντιπάθεια έγινε αντιληπτή και από τους θεατές. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι σπάνιες πάνω στο σανίδι, και ο Νίκος Μουτσινάς που γνωρίζει την ψυχολογία των ηθοποιών προσπαθεί να βρει μια μέση λύση και να κρατήσει το πρόβλημα στα παρασκήνια. Προς το παρόν, αν και οριακά, το καταφέρνει.

queen.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου