«Δεν ξέρουμε τη λέξη συνεργασία»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-01, 10:32:37
«Δεν ξέρουμε τη λέξη συνεργασία»

«Η ιστορία μας διαψεύδει, δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε την συνεργασία, δεν την ανεχόμαστε, είμαστε δέκα και έχουμε δώδεκα διαφορετικές γνώμες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο την επιβίωση, μέσα από ενότητα και την αλληλεγγύη και όλα τα άλλα να πάνε την άκρη».

Κατά την διάρκεια την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τον θίασο της παράστασης «Να ζει κανείς ή να μη ζει», η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο Αχελώος tv και στο Μάκη Μάκκα για την κρίση και την κατάσταση η οποία επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες τις για το μέλλον της χώρας.

«Με την αλληλεγγύη και την ένωση των δυνάμεων μπορούμε να ξεφύγουμε από τα δύσκολα. Ένα μας σώζει η συνεργασία και η αλληλεγγύη να μπορούμε να πιάνουμε ο ένας το χέρι του άλλου.

Εμείς σαν Έλληνες έχουμε την μεγαλύτερη ευλογιά από όλες τις φυλές του κόσμου, σαν φυλή, σαν ικανότητα, σαν χώρα, είμαστε ευλογημένη χώρα, ευλογημένος λαός. Ένα δεν θα μάθουμε ποτέ το νόημα την λέξης συνεργαζόμαστε.

Η ιστορία μας διαψεύδει, δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε την συνεργασία, δεν την ανεχόμαστε, είμαστε δέκα και έχουμε δώδεκα διαφορετικές γνώμες. Είναι στο χέρι μας να τραβήξουμε τα μαλλιά μας και να βγούμε στην επιφάνεια.

Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο την επιβίωση μέσα από ενότητα και όλα τα άλλα να πάνε την άκρη. Οι γκρίνιες να πάνε στην άκρη και μέσα από τις δίκες μας δυνάμεις να κολυμπήσουμε στα βαθιά και θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=