LIFE STYLE

Κέρτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν για 10η χρονιά επέλεξαν την Σκιάθο για τις διακοπές τους!

κέρτ-ράσελ-και-γκόλντι-χόουν-για-10η-χρο-254328

«Είναι απίστευτα στην Ελλάδα! Την αγαπάμε τόσο πολύ», δήλωσαν αποκλειστικά στο Star o Κερτ Ράσελ και η σύζυγός του, Γκόλντι Χόουν, που για 10η χρονιά επέλεξαν την Σκιάθο για τις διακοπές τους! Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να αναζητά σπίτι στο νησί.

Το ζευγάρι του Hollywood έχει «αράξει» εδώ και μέρες στο καταπράσινο νησί των Σποράδων και την αγάπη του δεν την κρύβει: «αγαπάμε την Σκιάθο, ξέρεις γιατί αγαπάμε την Σκιάθο γιατί δεν μας ενοχλούν εδώ! Γι’ αυτό και αγαπάμε την Σκιάθο».

«Περνάμε παρά πολύ ωραία εδώ. Μας αρέσει να ερχόμαστε εδώ, ερχόμαστε με την οικογένεια μας, δεν είναι κάνεις εδώ και μας αρέσει αυτό», είπαν ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν, που έχουν γίνει… μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα φιλικό με τους κατοίκους, σε σημείο που η Χόουν αποχαιρέτησε το προσωπικό μιας ταβέρνας… δίνοντάς του ένα φιλί!

Στο μεταξύ, ανοιχτά της Σκιάθου έχει ρίξει άγκυρα και η χλιδάτη 116 μέτρων θαλαμηγός του Ρομάν Αμπράμοβιτς, «Pelorus», που προ ημερών ήταν στο Αγκίστρι…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου