LIFE STYLE

«Εμείς εφηύραμε την απάτη»

εμείς-εφηύραμε-την-απάτη-257120

Χωρίς να κρύψει τα λόγια της, η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε για πρώτη φορά για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, για τα πολιτικά σκάνδαλα, ενώ παροτρύνει τους Έλληνες να σκεφτούν συλλογικά.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό πολιτισμού και τέχνης «Cat is Art».

Σε ερώτηση για το πως η ίδια αντιμετωπίζει τις αποκαλύψεις περί οικονομικών σκανδάλων, τις δυσκολίες που ταλανίζουν τους Έλληνες υποστήριξε ότι:

«Με τα σκάνδαλα που βγαίνουν τελικά διαπιστώνω πόσο εφευρετική είναι η ελληνική φυλή στην απάτη. Καμιά φορά θυμώνω άλλες πάλι γελάω. Αν όλη αυτή την εφευρετικότητα τη διοχετεύαμε σε εργασία θα ήμαστε σε άλλα επίπεδα».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Σε κρίσιμες στιγμές ανακαλύπταμε την ομαδικότητα και τη συλλογικότητα. Ας το ανακαλύψουμε και τώρα που βρισκόμαστε σε μια περίοδο οικονομικού πολέμου. Και όλο αυτό που βιώνουμε ο καθένας στο σπίτι του και με τους φίλους του θα πρέπει να μας κάνει να συσπειρωθούμε. Δεν γίνεται διαφορετικά να το αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα ντόμινο. Αν εγώ δεν είμαι καλά στη δουλειά μου δεν θα είναι και ο άλλος. Όλοι μαζί πρέπει να το καταλάβουμε και να δουλέψουμε για να φέρουμε τα πράγματα πάλι εκεί που πρέπει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου