LIFE STYLE

Φρέσκιες φωτό του Τραβόλτα ντυμένου τραβεστί

φρέσκιες-φωτό-του-τραβόλτα-ντυμένου-τ-288895

Λευκό φόρεμα, ξανθιά περούκα, γουνάκι στους ώμους και η τιράντα του σουτιέν να φαίνεται από κάτω. Αυτό το συνολάκι επέλεξε να φορέσει ο 58χρονος σταρ το 1997. Ενώ ήταν ήδη έξι χρόνια παντρεμένος. Και όχι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας.

Η παρακάτω φωτό του Τραβόλτα ντυμένου γυναίκα, είναι από την ταινία του Hairspray. Τότε, όλοι είχαν σχολιάσει πόσο πειστικός ήταν στο ρόλο γυναίκας.

Σήμερα ο National Enquirer επιμένει πως ο λόγος ήταν πως ο Τζον είχε πολύ προπόνηση στο άθλημα, όπως αποδεικνύουν οι φωτό που τον δείχνουν ντυμένο γυναίκα με αφορμή κάποιο πάρτι στο Χόλιγουντ.

Αν και η πραγματική είδηση δεν είναι εδώ, αλλά στην συνέχεια του άρθρου που θέλει την Κέλι Πρέστον, σύζυγο του επί 20 χρόνια, να τον έχει εγκαταλείψει και να διεκδικεί μερίδιο από την 200.000.000 δολαρίων περιουσία του.

Σύμφωνα με φίλη του ζεύγους «Η Κέλι ανεχόταν την διπλή ζωή του Τζον επί δεκαετίες, όσο η συμπεριφορά του παρέμεινε διακριτική. Αλλά όλα αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα την έχουν εξευτελίσει. Είναι απόλυτα κατεστραμμένη».

Όσον αφορά τους μηνυτές-μασέρ, η New York Daily News υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι του Τραβόλτα πρόσφεραν στον ένα (τον πρώην στρατιωτικό νοσοκόμο) 125.000 δολάρια για να σταματήσει να μιλάει.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου