LIFE STYLE

“Ο Χατζηγιάννης έδειξε μια έπαρση, φυσιολογική ενδεχομένως…”

ο-χατζηγιάννης-έδειξε-μια-έπαρση-φυσ-294726

Ο Λάκης Παπαδόπουλος δηλώνει ότι «δεν του αρέσουν τα γυαλιστερά τραγούδια» και μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη «Σερενάτα» του, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Φοίβο και τον Καρβέλα αλλά και τους νέους μουσικούς.

Για τον Μητροπάνο«Υπήρχε μια αγάπη μεταξύ μας, γιατί οι δυο μας δεν βιαστήκαμε να φτάσουμε στην κορυφή, μας ανέβασε ο κόσμος. Όπως και τον Πασχάλη Τερζή ή τον Βασίλη Καρρά. Στο τραγούδι «Για να σε εκδικηθώ» φάνηκε η μεγάλη αξία του Μητροπάνου, το εκτόπισμά του. Γιατί, αν και λαϊκός τραγουδιστής, ερμήνευσε μια καθαρά ροκ μπαλάντα»

Για Βίσση, Βανδή«Δεν μου αρέσει αυτό το ποπ ρεπερτόριο, αν και ο Φοίβος και ο Καρβέλας έχουν ταλέντο, ειδικά ο δεύτερος με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν μου αρέσουν τα «γυαλιστερά» τραγούδια, μόνο τα…ματ ακούσματα. Από τη Βανδή μου αρέσει το Χριστούγεννα και από τη Βίσση το Δώδεκα.»

Για τον Χατζηγιάννη«Ο Χατζηγιάννης, στη συνέχεια της καριέρας του, έδειξε ότι δεν είχε ανάγκη πια κανέναν, και τα κατάφερε, κάνοντας ωραία τραγούδια. Θα μπορούσε να το κάνει πιο συνεσταλμένα. Έδειξε μια έπαρση, φυσιολογική ενδεχομένως. Για μένα δεν είναι μόνο εμπορικός συνθέτης, αλλά και τραγουδιστής με ωραία φωνή»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου