LIFE STYLE

GNTM: Η υπερκαλλονή Μαίρη Βιτινάρος πήρε θέση και η Σοφία Χατζηπαντελή… συνοφρυώθηκε

gntm-η-υπερκαλλονή-μαίρη-βιτινάρος-πήρε-θ-879276

Η ασπίδα των φρυδιών της Σοφίας Χατζηπαντελή πιο μαύρη και επιβλητική από ποτέ. Για την έλευση της υπερκαλλονής Μαρίας Βιτινάρος στο GNTM αρκέστηκε σε ένα σπαρτιατικής λιτότητας σχόλιο «ahahahaha».

Δεν στέγνωσε το δάκρυ για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, με τους φανατικούς οπαδούς της μέσα στο θρήνο και τον οδυρμό και τους επικριτές της να ανοίγουν σαμπάνιες που δεν θα γεμίζει η οθόνη φρύδι και κακεντρέχειες διατυπωμένες με ελληνικά που θέλεις google translate, και στο GNTM 5 εισέβαλε η Μαίρη Βιτινάρος.

Για τους λάτρεις της ομορφιάς η παρουσία της υπεκαλλονής Βιτινάρος, του μοντέλου με τη διεθνή καριέρα, κάπως απάλυνε τον πόνο από το σύνδρομο στέρησης από την Χατζηπαντελή.

Οι φανατικοί οπαδοί όμως της Σοφίας Χατζηπαντελή που τη σκέφτηκαν συνοφρυωμένη να κοιτά το επεισόδιο του GNTM πήραν τα όπλα τους στα social media και κατακεραύνωσαν τη δόλια τη Βιτινάρος. Ούτε το άγχος της δεν σεβάστηκαν αφού αναλαμβάνει τα δύσκολα καθήκοντα προγυμναστή ή αλλιώς χρέη model instructor για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM.

Η Χατζηπαντελή μίλησε

Και η κορύφωση του δράματος έρχεται με το σχόλιο της ίδιας της Χατζηπαντελή, στο instagram με το λακωνικό «ahahahaha» (για την ακρίβεια 8 «ha» μετά το «a», γιατί στη λεπτομέρεια κρύβεται το μήνυμα).

Τα «ha» στην ογδόη, ακολούθησε αναρτήσεις χρηστών που έβριζαν την Βυτινάρος και την παραγωγή του ριάλιτι για τις επιλογές της και ζητούσαν τη «Σοφία πίσω».

Μήπως ήταν «ha» ικανοποίησης που ο κόσμος την αγαπάει και μιας κάποιας αμηχανίας που το δείχνει τόσο έντονα; το ερώτημα που παράγει ο καμένος πια εγκέφαλος, αφού του έχεις επιβάλει να βλέπει επί ώρες κοπέλες με μαγιό να προσπαθούν να πάρουν τη σωστή πόζα και να ανοίξουν τόσο όσο τα πόδια τους, στο ίδιο μηχάνημα μέχρι να ικανοποιηθεί η Καγιά, ο Καράβας, ο Σωφρονίου και ο φωτογράφος να το πατήσει το ρημάδι το κλικ να δούμε την επόμενη.

Κάθε ελαφρυντικό όμως για την Σοφία Χατζηπαντελή έρχεται να απορρίψει η εισαγγελία των ειδικών στο θέμα GNTM, μιλώντας για «ειρωνικό στα όρια του χαιρέκακου σχόλιο» και κατηγορώντας τη για αναίτια επίθεση στην καημένη τη Βιτινάρος και εμπάθεια.

Και η καθοριστική κίνηση για την κρίση του δικαστηρίου δεν ήταν η ανάρτηση αλλά το story. Μάλιστα, η Χατζηπαντελή δεν αρκέστηκε στην ανάρτηση αλλά έκανε και στόρι με το ίδιο ειρωνικό γέλιο, συμπληρώνοντας με το «good one», δηλαδή «καλό το αστείο σου», σε απλά ελληνικά.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου