LIFE STYLE

Tom Cruise: «Αγάπησα την Katie Holmes από την πρώτη στιγμή που την είδα!»

tom-cruise-αγάπησα-την-katie-holmes-από-την-πρώτη-στιγμή-295654

Αθεράπευτα ερωτευμένος με την σύζυγο του Katie Holmes είναι ο Tom Cruise, ο οποίος παραδέχεται πως ο έρωτας του για την κατά πολλά χρόνια νεότερη ηθοποιό, ήταν κεραυνοβόλος!

«Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή που την είδα. Από τότε, είμαι ευτυχισμένος. Αυτό που έχουμε είναι μοναδικό», εξομολογείται ο 49χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη του στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Playboy».

Ο διάσημος ηθοποιός, μιλά για την γυναίκα του και στάζει μέλι:

«Είναι ένα καταπληκτικό άτομο, και αν περάσεις πέντε λεπτά μαζί της, θα το καταλάβεις. Ο,τι κάνει, το κάνει με μια όμορφη δημιουργικότητα. Όταν κάτι την ενδιαφέρει, δεν μιλά γι΄αυτό απλά, αλλά το κάνει πραγματικότητα».

Και συνεχίζει: «είναι αστεία και πολύ γοητευτική. Έχει τη φωνή ενός καλλιτέχνη και τη ζεστασιά μιας μητέρας. Εγώ πάλι είμαι ρομαντικός και μου αρέσει να οργανώνω ρομαντικά δείπνα, κάτι το οποίο απολαμβάνει η Katie. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι τόσο ευτυχισμένος!»

Για να καταλήξει πως στη ζωή του θέλει απλά και καθημερινά πράγματα ώστε να είναι χαρούμενος:

«Προτιμώ να περνάω το χρόνο μου με τα παιδιά και τη σύζυγο μου, να μένουμε σπίτι και να βλέπουμε ταινίες, και γενικά να δημιουργούμε μαζί την κοινή μας ζωή. Αν έχεις παιδιά, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργείς καλές στιγμές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου