LIFE STYLE

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη διαθήκη του – Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία

ανέστης-βλάχος-συνεχίζεται-το-θρίλε-890491

Δεν έχει τέλος η διαμάχη της οικογένειας Βλάχου. Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, αμφισβητεί τη διαθήκη που άφησε ο πατέρας του πριν φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με την οποία αποκλειστική κληρονόμος είναι η κόρη που απέκτησε ο ηθοποιός στον δεύτερο γάμο του.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο Ηρακλής Βλάχος κατέθεσε μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

«Πέθανε εντελώς εγκαταλελειμμένος»

Ο Γιάννης Σαμέλης, δικηγόρος του γιου του αείμνηστου ηθοποιού, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σημείωσε σχετικά: «Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείουμε να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτό που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του».

Και πρόσθεσε: «Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε από δόλο».

Επίσης, ο δικηγόρος τόνισε πως υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών της ζωής του ηθοποιού, ενώ τόνισε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά και έγινε πρόταση διαμεσολάβησης.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», υπογράμμισε.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου