LIFE STYLE

Το ατυχές περιστατικό της Κατερίνας Ζαρίφη με τον Σταύρο Θεοδωράκη

το-ατυχές-περιστατικό-της-κατερίνας-ζ-296859

Το ατυχές περιστατικό που συνέβη στην Κατερίνα Ζαρίφη χθες βράδυ περιέγραψε ο Παύλος Σταματόπουλος στην εκπομπή.

Γνωρίζουμε καλά πως η παρουσιάστρια δεν έχει κόμπλεξ και πάντα με ειλικρίνεια λέει τα πιστεύω της. Αυτή τη φορά όμως κάτι συνέβη..

Ο Παύλος Σταματόπουλος ξεκίνησε λέγοντας «μια από τις σπάνιες φορές που πήγαμε έξω με την Κατερίνα να δειπνήσουμε, παραγγείλαμε λίγα πράγματα παραπάνω από το κανονικό για δυο άτομα! Θέλαμε να δοκιμάσουμε την κουζίνα. Φάγαμε, ήπιαμε και ολοκληρώσαμε το δείπνο μας. Έλα όμως που είχαμε παραγγείλει και μια κρεατότουρτα… Οπότε λέμε και οι δύο τσάμπα το πήραμε κι αυτό. Λέω στην Κατερίνα πάρτο μαζί να το φας με την αδερφή σου στο σπίτι. Εκείνη μου λέει δεν μπορώ, είναι ντροπή. Ρώτησα τον σερβιτόρο αν μπορεί να μας το τυλίξει να το πάρουμε μαζί».

Και εδώ ξεκιναέι το..πιπεράτο θέμα!! Όπως έφευγαν οι δυο τους από το μαγαζί του Σταύρου Θεοδωράκη τον βλέπουν μπροστά τους!!Και όπως είπε και ο Σταματόπουλος η Κατερίνα του έχει τρελή αδυναμία! Την ρωτάει λοιπόν πως της φάνηκε το φαγητό. Εκείνη του είπε ρουφώντας το στομάχι της «δεν έφαγα πολύ γιατί είμαι και σε διατροφή, αλλά ήταν πολύ ωραίο»!!

Μέχρι εδώ καλά… Τότε όμως έρχεται ο σερβιτόρος φωνάζοντας σε όλο το μαγαζί η κρεατότουρτα κυρία Ζαρίφη η κρεατότουρτα!!

Καλύτερα να μασάς λοιπόν όπως λέει και η σοφή παροιμία..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου