LIFE STYLE

Γιώργος Πετρόχειλος: Επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα – Τι είπε για τον Φιλιππίδη, τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

γιώργος-πετρόχειλος-επίθεση-στον-σπύ-856544

Στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά και στη δράση του ΣΕΗ, ενώ επιτέθηκε και στον Σπύρο Μπιμπίλα. Όπως είπε από το 2015 δεν έχει εργαστεί ως ηθοποιός και βιοπορίζεται πολύ δύσκολα έχοντας μόνο μια πενιχρή σύνταξη. Στο σημείο αυτό επιτέθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα για τη φράση του «η ηθοποιία δεν είναι επάγγελμα είναι τέχνη», λέγοντας «όχι Σπύρο μου. Ξέρεις πολύ καλά πώς ζουν οι ηθοποιοί».

«Το ΣΕΗ δεν είναι σοβαρό σωματείο, ο Σπύρος Μπιμπίλας απλά βγαίνει στα κανάλια και παραθέτει γεγονότα», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός χαρακτήρισε ως εμετικές τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο, αρνήθηκε την ορολογία «Me Too» λέγοντας πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται ελληνικές λέξεις και οι καταγγελίες να γίνονται στο σωστό timing.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε πως η ζωή του έχει κάνει τρία δώρα. Την αξιοπρεπή ζωή που έζησε, την υγεία του και τη σύζυγό του.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στις κατηγορίες για το ΣΕΗ

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Πετρόχειλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή κλήθηκε να απαντήσει και να σχολιάσει τις δηλώσεις του ηθοποιού. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υποστήριξε πως υπάρχουν δυσαρεστημένοι ηθοποιοί οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από το σωματείο για πολιτικούς λόγους, στους οποίους δεν θέλησε να αναφερθεί.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου