LIFE STYLE

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά για την τηλεόραση και την Μενεγάκη

η-χριστίνα-λαμπίρη-μιλά-για-την-τηλεόρ-299884

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό «OK!» μίλησε για όλους και για όλα στην τηλεόραση.

Για το γεγονός ότι το «Made In Star» δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν μίλησε για την Μενεγάκη: «Μην ξεχνάμε και τον αστάθμητo παράγοντα “Mενεγάκη” που βρέθηκε απέναντί της» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό.

Σχολιάζοντας τα περί μεσημεριανών εκπομπών και των κουτσομπολιών είπε: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο hardcore που θα ενοχλούσε την Ελένη. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του μεσημεριανού. Κατά η γνώμη μου, τύπου μεσημεριανού ήταν και η Πρωινή Μελέτη και η εκπομπή της Ελένης και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το Πρωινό Mou και ειδικά πέρυσι θεωρώ ότι υπήρχαν χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές εκτός δικής μας ζώνης που στα δικά μου τα μάτια τις έκαναν πιο σκληρό μεσημεριανό από ό,τι ήταν το Super Star. Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης σήμερα έχουν ένα μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στα κουτσομπολιά της ημέρας, όπως είχαμε και εμείς, έχουν συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα, όπως είχαμε και εμείς, και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το κομμάτι της μαγειρικής και της αστρολογίας. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον το Super Star ήταν πρωινάδικο. Ίσως την εκπομπή τελικά την κάνει η ώρα και όχι το περιεχόμενο».

Όσο για αν της λείπει η τελεόραση: "Η εκπομπή, υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ. Όταν κάνεις εννέα χρόνια ένα συγκεκριμένο πράγμα και μόνο τη συνήθεια να σκεφτείς, φτάνει. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο…"

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου