LIFE STYLE

Γνωστός στυλίστας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

γνωστός-στυλίστας-έκανε-απόπειρα-αυτ-300319

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε πασίγνωστος στυλίστας, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

«Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας. Να είστε καλά».

Αυτό το μήνυμα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο στυλίστας και αμέσως προκάλεσε την κινητοποίηση των φίλων του.

Γεμάτοι ανησυχία άρχισαν να βομβαρδίζουν το προφίλ του με μηνύματα, ζητώντας του να επικοινωνήσει μαζί τους. Μάλιστα κάποιοι με έκδηλη αγωνία ζητούσαν από όποιον βρισκόταν πιο κοντά στο σπίτι του να πάει και να δει αν είναι καλά.

Φυσικά κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, όπως και τους δικούς του ανθρώπους που έσπευσαν αμέσως στο σπίτι του. Ο γνωστός στυλίστας οδηγήθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της επαρχίας, όπου νοσηλεύεται στo παθολογικό τμήμα.

Λίγο αργότερα, ένας από τους φίλους του ενημέρωσε μέσω Facebook ότι η κατάστασή του ελέγχεται. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα πέρασε τη νύχτα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, σήμερα μεταφέρθηκε στο παθολογικό τμήμα και πιθανόν το απόγευμα να πάρει εξιτήριο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που πανικοβλήθηκαν από την ανάρτηση του στυλίστα ήταν και πασίγνωστη παρουσιάστρια με την οποία είχε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα μέσα από το Facebook του ζητούσε απεγνωσμένα να της τηλεφωνήσει. Βλέποντας όμως ότι δεν παίρνει απάντηση, επικοινώνησε η ίδια με την οικογένειά του και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου