LIFE STYLE

Βρέθηκε η χρυσή τομή

βρέθηκε-η-χρυσή-τομή-300803

Η Evangelista μας σόκαρε όλους την περασμένη εβδομάδα ζητώντας για διατροφή το αστρονομικό ποσό των $552.000 τον χρόνο, με τη δικαιολογία ότι ο γιος της, Augie, χρειάζεται 24ωρη φροντίδα με νταντάδες, οπλισμένους φρουρούς και ξεχωριστό διαμέρισμα κοντά στο σχολείο του, για να μπορεί να παίζει με τους φίλους του!

Τελικά, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διακανονισμό κοινή συναινέσει. Το ποσό του διακανονισμού δεν ανακοινώθηκε, αλλά προφανώς ο πρώην σύντροφός της, Francois-Henri Pinault, της έκανε καλή προσφορά, γι’ αυτό και συμφώνησαν.

Πώς έφθασαν όμως ως εδώ; Όταν η καλλονή Linda Evangelista είπε στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο το 2006 ότι κυοφορούσε το παιδί του, εκείνος της ζήτησε να κάνει άμβλωση. Όταν η Evangelista ήταν ακόμη έγκυος, ο Pinault έβγαινε με την Salma Hayek, με την τωρινή του σύζυγο δηλαδή, και τα πρώτα χρόνια του Augie, ήταν απών τόσο φυσικά όσο και οικονομικά, αφήνοντας το top model να αναλάβει εξολοκλήρου τις ευθύνες.

Η Linda ζήτησε δικαίως -όπως είπε- 552.000 δολάρια διατροφή τον χρόνο, μια και ο «κύριος» ξόδεψε 260.000 δολάρια μόνο για ρολόγια το 2010, χωρίς να αγοράσει ούτε καν χριστουγεννιάτικο δώρο στον γιο του! Ο 49χρονος, όπως ήταν φυσικό, αρνείται τις κατηγορίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου