LIFE STYLE

50 Cent: Στη Μύκονο ο διάσημος ράπερ

50-cent-στη-μύκονο-ο-διάσημος-ράπερ-879411

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο 50 Cent. Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ θα τραγουδήσει live σε γνωστό κλαμπ της Παράγκας και θα λάβει ένα εξωφρενικό ποσό.

Συγκεκριμένα, για την εμφάνισή του ζήτησε 250.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά του και τα έξοδα διαμονής του.

Στο νησί των ανέμων επικρατεί πανικός και όλοι ανυπομονούν να τον απολαύσουν από κοντά.

Λίγο πριν ανεβεί στην σκηνή, ο 47χρονος τραγουδιστής επέλεξε να χαλαρώσει στην Μικρή Βενετία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να τρώει σε μαγαζί έχοντας θέα το ηλιοβασίλεμα. Συνοδευόταν από την 27χρονη σύντροφό του και μοντέλο Cuban Link και μερικούς φίλους τους. Για το γεύμα τους επέλεξαν μπριζόλα.

Ο ράπερ περιστοιχιζόταν από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας αλλά ήταν πολύ φιλικός και όσοι θαυμαστές του τον πλησίασαν για να βγάλουν φωτογραφία δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Μετά την Μικρή Βενετία πήγε στου Μύλους και εκεί επιβιβάσθηκε σε βανάκι.

Δείτε πλάνα από τη βόλτα του

Από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες

O 50 Cent έγινε διάσημος με την κυκλοφορία των άλμπουμ του «Get Rich or Die Tryin» το 2003 και το «The Massacre» το 2005.

Ο πρώτος του δίσκος έγινε οκτώ φορές πλατινένιος και πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Ο δεύτερος πέντε φορές πλατινένιος, με 11 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο Eminem ήταν αυτός που συνετέλεσε στο να γίνει ένας από τους πιο εμπορικούς ράπερ διεθνώς, όταν το 2002 τον ανακάλυψε μετά το άλμπουμ με τίτλο «Guess Who’s Back?».

Αυτή την στιγμή, ο 50 Cent είναι από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες του είδους του, ενώ το Billboard τον ονόμασε ως Νo1 ραπ καλλιτέχνη της δεκαετίας 2000 – 2009.

Επί του παρόντος, έχει κερδίσει συνολικά 86 βραβεία (ΑΜΑ, ASCAP, AVN, BET, GRAMMY, BILLBOARD) από 135 υποψηφιότητες.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου