LIFE STYLE

Άντρας μασέρ μηνύει τον Τραβόλτα έναντι 2.000.000 δολάρια γιατί του έπιασε το πέος

άντρας-μασέρ-μηνύει-τον-τραβόλτα-έναν-303688

«Έλα ρε, φίλε τώρα. Άσε με τουλάχιστον να σε αυνανίσω» ήταν το χαιλάιτ της συνάντησης μεταξύ του άγνωστου μασέρ και του διάσημου σταρ, σύμφωνα με την μήνυση του πρώτου.

Συγκεκριμένα ο Τραβόλτα φέρεται να έκλεισε το μασάζ online, έναντι 200 δολαρίων την ώρα. Και χωρίς, προφανώς, ο μασέρ να ξέρει ποιος είναι ο πελάτης. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια κεντρική λεωφόρο του Λος Άντζελες.

Εκείνος μπήκε πρόθυμα στο μαύρο SUV μάρκας Lexus του ηθοποιού και κατευθύνθηκαν στην ιδιωτική καμπάνα που διατηρεί ο Τζον στο Beverly Hills Hotel.

Ο μασέρ ισχυρίζεται ότι, μόλις έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο, ο Τραβόλτα γδύθηκε εντελώς, ξάπλωσε στο τραπέζι και για την πρώτη ώρα όλα κυλούσαν ομαλά. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ο σταρ του Grease ήταν σχεδόν σε στύση.

Μέχρι που κάποια στιγμή ο Τραβόλτα άρχισε να του τρίβει το πόδι, να του αγγίζει ελαφρά την περιοχή των γενετικών οργάνων και –τέλος- να του χουφτώνει το πέος.

Εκείνος απομακρύνθηκε και του είπε ότι δεν κάνει σεξ με τους πελάτες του. Οπότε ο Τραβόλτα, ατάραχος, του ζήτησε να τον αυνανίσει.

Ενώ του εξήγησε ότι έφτασε εκεί που έφτασε «Εξαιτίας σεξουαλικών χαρών που έκανε στην αρχή της καριέρας του». Συμπληρώνοντας πως, «Το Χόλιγουντ ελέγχεται από ομοφυλόφιλους Εβραίους που περιμένουν να τους κάνεις τα σεξουαλικά χατίρια».

Και μετά τον έστειλε σπίτι του, πληρώνοντας τον διπλάσια αμοιβή.

Το ποσό που ζητάει ο «θιγμένος» είναι 2.000.000 δολάρια και κάτι ψιλά για ψυχική οδύνη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου