LIFE STYLE

«Ευτυχισμένος στην ταβέρνα» – Η απάντηση – «γροθιά» ηθοποιού από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

ευτυχισμένος-στην-ταβέρνα-η-απάντ-867334

«Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου» ήταν η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού Άρη Τσάπη σε απαράδεκτο σχόλιο που δέχθηκε για την επιλογή του να δουλέψει σε ταβέρνα προκειμένου να ζήσει την οικογένεια του.

Το «Ευτυχισμένοι μαζί» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Ακόμη και στις επαναλήψεις του, όπως και φέτος το καλοκαίρι, απογειώνει την τηλεθέαση. Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν και ο Άρης Τσάπης.

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τον ρόλο του «Θανάση». Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, αυτή την περίοδο εργάζεται σε ταβέρνα και αποφάσισε να απαντήσει σε κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε στο Tik Tok για αυτήν την επιλογή του.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου…

Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια.

Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλεται το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», απάντησε ο Άρης Τσάπης.

Λίγο αργότερα, ο Άρης Τσάπης «τρόλαρε» κι έναν ακόλουθο του που του ζήτησε να πιάσει μια μπύρα…

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου