LIFE STYLE

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»

λατινοπούλου-κατά-καπουτζίδη-κι-εγώ-867900

H Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμα μια φορά επανήλθε στο προσκήνιο και στον στόχο της βρέθηκε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο.

Η πρώην πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με επιθέσεις κατά διασήμων και μη, αυτή την φορά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού στο περιοδικό «Hello»: «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου