LIFE STYLE

Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Σε αυτό το νησί βρίσκεται

η-μόνικα-μπελούτσι-κάνει-διακοπές-στη-869581

Η Μόνικα Μπελούτσι αγαπάει πολύ την Ελλάδα και πολύ συχνά έρχεται στη χώρα μας για διακοπές.

Η ιταλίδα ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο μάγεψε το κοινό του Ηρωδείου στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, έχει μεγάλη αδυναμία στην Πάρο.

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο φωτογραφικός φακός ενός fan της Soula Glamorous απαθανάτισε την εντυπωσιακή ηθοποιό να χαλαρώνει σε καφετέρια του νησιού και εκείνη την ανέβασε στον διάσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram

«Αγαπώ την Ελλάδα. Δε ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω τη Μαρία Κάλλας, ήταν Ελληνίδα και ίσως να είναι η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, μεταξύ Ρώμης και Αθήνας και νομίζω ότι είμαι η “κόρη” των δυο αυτών πολιτισμών», είχε πει η Μόνικα Μπελούτσι πρόσφατα.

Η ιταλίδα σούπερ σταρ τον Σεπτέμβριο ήρθε για τελευταία φορά στην Ελλάδα με την παράσταση: «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» που ενθουσίασε το κοινό.

Η παράσταση βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» του ίδιου, στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Δείτε την φωτογραφία

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου