LIFE STYLE

Ο Άνθιμος γύρισε σελίδα

ο-άνθιμος-γύρισε-σελίδα-305967

Ο Άνθιμος Ανανιάδης «βαπτίστηκε» Anthem Mos και δηλώνει: «Έχω σχέση με την Τζο Τόγκου».

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μετά από 3 χρόνια απουσίας δίνει την πρώτη του συνέντευξη και μιλά για όλα. Για την νέα του ζωή στην Αμερική, για την αλλαγή ονόματός του και για την νέα του σχέση. Δεν διστάζει να δηλώσει ότι κάνουν φοβερό έρωτα! «Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με την Τζο Τόγκου και είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είναι απίθανο κορίτσι και την αγαπώ. Κάνουμε και φοβερό έρωτα».

Ο Άνθιμος όταν πήγε στην Αμερική άλλαξε το επίθετο του σε Anthem Mos, καθώς όπως λέει οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να προφέρουν ούτε την πρώτη συλλαβή από το επίθετό του!

Συνειδητοποιημένος και ώριμος δηλώνει πως «μπορεί να περιμένεις τον Στίβεν Σπίλμπεργκ όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, αλλά δεν θα συμβεί. Είσαι ένα απόλυτο μηδέν. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν αυτή η βιομηχανία» δήλωσε.

Εξήγησε τους λόγους που δεν έδινε τόσο καιρό συνεντεύξεις: «Ήθελα να μονάσω στην προσπάθεια μου να ξαναδημιουργήσω τον Άνθιμο. Γνώρισα τον Αλ Πατσίνο, τον Ντάστιν Χόφμαν. Αν κάποιος μου έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ πριν φύγω για Αμερική και μου έλεγε να μην το κάνω, θα αρνιόμουνα. Αισθάνομαι πιο πλούσιος από ποτέ». Ένας ήταν ο στόχος του και ήταν αφοσιωμένος σε αυτόν: «έχω ξενυχτήσει και έχω πιει πάρα πολύ, έχω προσπαθήσει να πάω με όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ, να γίνω Χιου Χέφνερ, να τα γευτώ όλα. Όταν ήρθα στην Αμερική είχα ένα στόχο και ήμουν σαν μοναχός».

Παραμένει ηθοποιός και δεν πρόκειται να αλλάξει επάγγελμα ο κόσμος να χαλάσει «είμαι και θα είμαι ηθοποιός μέχρι να πεθάνω. Είχα τρομερή στήριξη από την οικογένεια μου. Δεν είμαι και δεν θα γίνω σερβιτόρος ποτέ».

Εκτός από την ταινία «The Quiet Land» στην οποία πρωταγωνιστεί, παίζει και σε διαφήμιση στην Αμερική με παντελόνια . «Έτυχε να πάω σε μια οντισιόν για διαφήμιση γνωστής εταιρίας παντελονιών.

Πλησιάζοντας είδα ότι είχε μια ουρά δύο χιλιάδων ατόμων. Σκέφτηκα ότι δεν έχω καμία πιθανότητα, αλλά το τόλμησα γιατί πιστεύω στον εαυτό μου. Τελικά με επέλεξαν. Στην Αμερική σέβονται το πάθος», κατέληξε.

Πηγή:star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου