LIFE STYLE

Έξαλλη στον αέρα η Σμαράγδα Καρύδη: «Πώς ρωτάς αυτό το πράγμα;»

έξαλλη-στον-αέρα-η-σμαράγδα-καρύδη-πώ-863482

H Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά και εξήγησε γιατί είναι απαράδεκτη αυτή η ερώτηση.

Η ηθοποιός μίλησε στο DOT και ανέφερε: «Δε ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να απολογηθώ εγώ που δε κάνω παιδιά, ούτε κάποιος άλλος επειδή θέλει παιδί. Όποιος θέλει κάνει παιδιά, όποιος δε θέλει δεν κάνει» είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Δε σκέφτομαι αν θα μπορούσα να είχα αποφύγει να πω κάτι για να μην ακολουθήσει όλο αυτό. Δε νιώθω ποτέ άσχημα για φράσεις που είπα γιατί δεν είμαι ποτέ προκλητική. Δεν έχω πει ποτέ κάτι προκλητικό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για άλλους ανθρώπους ούτε για ονόματα άλλων ανθρώπων. Για κανέναν. Ούτε την έχω πέσει ποτέ σε άλλους. Τίποτα δε κάνω. Μόνο για τον εαυτό μου έχω μιλήσει και το μόνο που σκέφτομαι είναι “μήπως να μην ξαναμιλήσω ποτέ πουθενά για τίποτα;”».

Όσο για τις ερωτήσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια για τους λόγους που δεν κάνει παιδιά αλλά και γιατί δεν παντρεύεται, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες αυτό, όχι μόνο σε μένα και το θεωρώ απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς και αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας που μου φαινόταν πάρα πολύ αστείο. Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δε ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, αν έχει προβλήματα υγείας… Πως το ρωτάς αυτό το πράγμα;»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου