LIFE STYLE

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του

θέμης-αδαμαντίδης-αναβλήθηκε-για-τις-14-878586

Το αίτημα υποβλήθηκε απο την υπεράσπιση προκειμένου να εξεταστεί απο ιατροδικαστή η καταγγέλουσα.

Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη.

Το αίτημα υποβλήθηκε απο την υπεράσπιση προκειμένου να εξεταστεί απο ιατροδικαστή η καταγγέλουσα. Από τη πλευρά του ο τραγουδιστής ζήτησε να δικαστεί σήμερα και να μη γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλε η μηνυτήρια.

«Εχω πάθει ζημιά στη δουλειά», ακούστηκε να λέει από το εδώλιο του κατηγορουμένου ο τραγουδιστής.

«Θέλει διακαώς να δικαστεί», είπε στους δικαστές ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για τις 14 Ιουλίου προκειμένου να προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση από την εξέταση που φέρεται να υποβλήθηκε σήμερα η φερενη ως παθούσα.Υπενθυμίζεται πως ο Θέμης δαΑμαντίδης προσήλθε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Δευτέρας με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα δίπλα στον τραγουδιστή οι 2 από τους γιους του και πρώην σύζυγοι του.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης, 30 Ιουνίου.

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου