LIFE STYLE

Δέσποινα Μοιραράκη: Υποβασταζόμενη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

δέσποινα-μοιραράκη-υποβασταζόμενη-σ-885946

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βιώνει την απώλεια του συζύγου της. Συγγενείς και φίλοι σήμερα λένε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

Η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη γίνεται στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Στον Γιάννη Κοντούλη θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη μετά από μια μακρόχρονη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο βυθίζοντας στη θλίψη όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη που είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει όλη αυτή την περιπέτεια υγείας του συζύγου της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στην κηδεία του συνοδευόμενη από τους γιους της με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας για τον θάνατο του άντρα της.

Δείτε φωτογραφίες:

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου