Καίτη Γαρμπή για τα MAD VMA 2022: «Ζήσαμε ένα θρίλερ – Πώς έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα;»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 16:53:20
Καίτη Γαρμπή για τα MAD VMA 2022: «Ζήσαμε ένα θρίλερ – Πώς έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα;»

Έξαλλη είναι η Καίτη Γαρμπή μετά τον καβγά ανάμεσα σε Snik και Light που επισκίασε τα MAD VMA 2022. Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια χωρίς να σεβαστούν τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονταν στο κλειστό του Φαλήρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μουσική βραδιά.

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ» αναφέρει η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπα αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή»

«Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας» τονίζει η Καίτη Γαρμπή. 

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτησή της για όσα συνέβησαν στα MAD VMA 2022

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πως είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς του τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή την γιορτή της μουσικής; πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους» έγραψε η Καίτη Γαρμπή στο Twitter. 

 

 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=