LIFE STYLE

Έλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που πηδάει πάνω από καρέκλες για να σωθεί στα MAD

έλενα-παπαρίζου-η-στιγμή-που-πηδάει-πά-892363

Σκηνές ντροπής σημειώθηκαν στη διάρκεια των MAD VMA 2022, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light, με τον τελευταίο να ζητά συγγνώμη αλλά να συμπληρώνει ότι έχει μάθει όταν του επιτίθενται να αμύνεται.

Η κατάσταση ξέφυγε με καρέκλες να εκσφενδονίζονται και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση τρίτων.

Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν και η Έλενα Παπαρίζου με την τρομοκρατημένη τραγουδίστρια να φυγαδεύεται από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της έντασης.

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ξεχωρίζει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρισκόταν δίπλα από το σημείο της συμπλοκής. Αρχικά προσπαθεί να πηδήξει από τα καθίσματα, θέλοντας να απομακρυνθεί από τον καβγά. Κάποιος, μάλιστα, την αγκάλιασε από τη μέση για να τη βοηθήσει.

Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε. Όλοι έγιναν ένα μπουλούκι, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον. Επικρατούσε πανικός. H μόνη έξοδος… κινδύνου εκείνη τη στιγμή ήταν η σκηνή. Την τράβηξαν από το χέρι, την ανέβασαν στο stage και την απομάκρυναν με ασφάλεια.

Η ποπ σταρ έφυγε από τα Mad VMA 2022 και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε φυσικά για να παραλάβει το βραβείο της on stage από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αντίθετα πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου