LIFE STYLE

“Νιώθω γελοίος όταν…”

νιώθω-γελοίος-όταν-308509

O Αντώνης Κανάκης όταν αποφασίσει να δώσει συνέντευξη μιλάει για όλα χωρίς αναστολές… Γιατί όμως δεν δίνει συνεντεύξεις και κυρίως τηλεοπτικές; "Προτιμώ τις γραπτές συνεντεύξεις για δύο λόγους : γιατί εκτιμώ πολύ τον γραπτό λόγο μου αρέσει να ακριβολογώ, και γιατί στο μακρινό παρελθόν είχα κάποιες πολύ άσχημες εμπειρίες από προφορικές συνεντεύξεις."

Και συνεχίζει: "Έχω ζήσει περιπτώσεις διαστρέβλωσης των γραπτών μου συνεντεύξεων γιατί δεν ήταν πιπεράτα ή αρκετά ιντριγκαδόρικα τα λόγια μου. Φανταστείτε τι μπορεί να γίνεται με τα προφορικά!"

Τι απαντά ο Αντώνης Κανακής για την αρνητική κριτική του κοινού μέσω των social media; " Ο Θεός ο ίδιος να κατέβει να κάνει εκπομπή, η οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, θα τον "κράζουν" μέσω Ίντερνετ. Δυστυχώς, ένα τεράστιο κομμάτι αυτού του τόσο ελπιδοφόρου για νέες ιδέες και απόψεις μέσου έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα περιβάλλον που ακμάζουν, ο φθόνος, τα απωθημένα, η κακία, η συκοφαντία, η παραπληροφόρηση…"

Για τις επερχόμενες εκλογές ο παρουσιαστής πιστεύει ότι ο Έλληνας θα λειτουργήσει διαφορετικά…"Πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και θα σεβαστεί τον εαυτό του και τη χώρα του σε αυτές τις εκλογές."

Το κεφάλαιο "προσωπική ζωή" τον κάνει να νιώθει κάπως περίεργα. "Δεν με εκνευρίζει, απλώς νιώθω γελοίος να κάθομαι και να μιλάω δημοσίως για προσωπικά μου θέματα. Εξάλλου, είναι τουλάχιστον παράξενο έως και οξύμωρο το να μιλάς δημοσίως για τα προσωπικά σου. Τι σοϊ προσωπικά είναι; Απο την άλλη, δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να μιλήσω μια στις τόσες και γι’ αυτά, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες και ως ενός ορίου."

Πηγή: Glam

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου