Ορφέας Αυγουστίδης: Η στιγμή που ο “Αστέρης” ντύνεται γαμπρός – Το δώρο της Μαρίας Τζομπανάκη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-13, 14:51:42
Ορφέας Αυγουστίδης: Η στιγμή που ο “Αστέρης” ντύνεται γαμπρός – Το δώρο της Μαρίας Τζομπανάκη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι μπορεί να είχε ήδη συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο θέλησαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο, ο οποίος έγινε μαζί με τη βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνου.

Η μητέρα του τηλεοπτικού “Αστέρη”, Μαρία Τζομπανάκη, έλαμπε από ευτυχία και ήταν πολύ συγκινημένη. Η γνωστή ηθοποιός είχε φροντίσει να υπάρχει και έντονο “άρωμα” Κρήτης στον γάμο, όχι μόνο με το λευκό σαρίκι που φορούσε ο γαμπρός και μερικοί από τους καλεσμένους και το παραδοσιακό γαμοκούλουρο, αλλά και με τους Κρητικούς μουσικούς και χορευτές που πλαισίωσαν την χαρμόσυνη αυτή στιγμή.

 Τα πανηγύρια είχαν ξεκινήσει από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε γαμπρός ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ως είθισται, τον γαμπρό “τον ντύνουν” οι φίλοι του. Έτσι, στο σπίτι βρέθηκαν οι αγαπημένοι συμμαθητές του ηθοποιού από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν ισχυροί οι δεσμοί φιλίας. Ιδιαίτερη ήταν στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα zarpanews.gr

Δείτε την άφιξη της νύφης στην εκκλησία:

 
 
 
enikos.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=