LIFE STYLE

Διάσημο μοντέλο μάρτυρας-κλειδί για τη συμμορία με τα πολυτελή αυτοκίνητα

διάσημο-μοντέλο-μάρτυρας-κλειδί-για-τ-314621

Πέπλο τρόμου έχει πέσει για μια ακόμα φορά πάνω στην ελληνική σόουμπιζ. Διάσημο μοντέλο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso είναι μάρτυρας-κλειδί για τη συμμορία με τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο. Τα μέλη της συμμορίας με τις Porsche, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, που μοίραζαν την κοκαΐνη τους σε επώνυμους πελάτες, θα καθίσουν στο σκαμνί. Οι Αρχές έχουν διατάξει τη βίαιη προσαγωγή διάσημου μοντέλου καθώς θεωρείται μάρτυρας-κλειδί. Το συγκεκριμένο μοντέλο μεσουρανούσε στις πασαρέλες πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και είχε γίνει η μούσα πολλών γνωστών σχεδιαστών μόδας.

Στη δίκη οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Μεταξύ τους ο 36χρονος εγκέφαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός ως Άλεξ. Ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα πίσω απ’ το εμπόριο της κοκαΐνης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

Η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν… delivery τα ναρκωτικά στα στέκια και τα σπίτια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου