LIFE STYLE

Η απάντηση της Ν. Κοτόβος για την κρίση στη σχέση της με τον Γρηγόρη

η-απάντηση-της-ν-κοτόβος-για-την-κρίση-315255

Σαν βόμβα έσκασε στη showbiz ότι τα πρώτα συννεφάκια έκαναν την εμφάνισή τους στη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νικόλ Κοτόβος.

Εκεί που λέγαμε ότι αυτό ήταν, ο Γρηγόρης βρήκε τη γυναίκα που θα τον κάνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τσουπ, πασχαλιάτικα μαθαίνουμε ότι τελικά οι δυο τους πέρασαν τις άγιες μέρες χώρια.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι ξεκίνησαν οι πρώτες γκρίνιες που τους οδήγησαν στην απόφαση να κρατήσουν μια κάποια απόσταση για να δουν τι θα γίνει.

Η Μεσημεριανή Μελέτη συνάντησε τη Νικόλ στην Κηφισιά και ρώτησε την ίδια για το αν τελικά ισχύουν ή όχι οι φήμες που θέλουν εκείνη και τον Γρηγόρη χώρια.

«Πέρασα όμορφα και οικογενειακά το Πάσχα. Είναι εδώ η οικογένειά μου και πέρασα τις μέρες μαζί τους», είπε η Νικόλ, επιβεβαιώνοντας ότι δεν πέρασε το Πάσχα μαζί με τον Γρηγόρη.

Όσον αφορά όμως στο αν είναι ή όχι μαζί, η Νικόλ μιμείται την Πυθία. Ήξεις αφήξεις είναι η επιχειρηματίας που δε θέλει να πολυμιλά για τα προσωπικά της.

«Όλα είναι καλά», απάντησε λακωνικά η Νικόλ, αλλά όταν την ρώτησαν αν είναι μαζί με τον Γρηγόρη εκείνη είπε:

«Δε θέλω να πω»…

Τώρα εσείς τι καταλάβατε; Είναι όλα καλά χωρίς το Γρηγόρη ή με τον Γρηγόρη;

Οι φήμες πάντως επιμένουν ότι η σχέση τους περνάει μια κρίση και ότι τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν για να δουν αν θα της δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Ίδωμεν…

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου