LIFE STYLE

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αποκάλυψε ότι επιστρέφει τηλεοπτικά

παναγιώτης-ψωμιάδης-αποκάλυψε-ότι-επ-67479

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (29/3) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα», τις αντιρρήσεις που είχε η οικογένειά του πριν μπει στο παιχνίδι και εξήγησε γιατί βγήκε από εκεί «άλλος άνθρωπος».

«Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1», είπε και πρόσθεσε:

«Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό».

«Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο», συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου