LIFE STYLE

Foo Fighters: Σοκάρουν τα ευρήματα για τον θάνατο του ντράμερ Τέιλορ Χόκινς

foo-fighters-σοκάρουν-τα-ευρήματα-για-τον-θάνατο-851206

Οι Foo Fighters θρηνούν τον θάνατο του ντράμερ τους Τέιλορ Χόκινς ενώ οι ερευνητές σοκάρουν με όσα αναφέρουν για την αιτία που οδήγησε στον αιφνίδιο χαμό του μουσικού.

Η καρδιά του Τέιλορ Χόκινς ζύγιζε διπλάσια απ’ ό,τι συμβαίνει συνήθως τους άνδρες της ηλικίας του, τη στιγμή του θανάτου λένε οι ερευνητές που εξετάζουν τις αιτίες θανάτου του ντράμερ των Foo Fighters. Όπως σημείωσαν η καρδιά του Χόκινς ζύγιζε 600 γραμμάρια, σε σχέση με τα φυσιολογικά 300-350.

Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, η καρδιά του 50χρονου Χόκινς δεν άντεξε αφού προηγουμένος είχε πάρει κοκτέιλ ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων ηρωίνης, μαριχουάνας και οπιοειδών, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό περιοδικό Semana. Σημειώνεται ακόμη πως οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο ντράμερ είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης σε συνδυασμό με αντικαταθλιπτικά και βενζοδιαζεπίνες, τα οποία είναι ψυχοδραστικά φάρμακα γνωστά ως benzos.

Σύμφωνα με το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Κολομβίας (AGO), σε μία πρώτη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο εντοπίστηκαν ίχνη 10 διαφορετικών ναρκωτικών στα ούρα του Χόκινς, συμπεριλαμβανομένων οπιοειδών, που μπορεί να κυμαίνονται από ηρωίνη έως φεντανύλη και μορφίνη. Επίσης, στη δήλωσή του αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν μαριχουάνα και αντικαταθλιπτικά.

Ο γνωστός Κολομβιανός δημοσιογράφος Λουίς Κάρλος Βέλεζ, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού FM με έδρα την Μπογκοτά, ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι ένας αστυνομικός που μπήκε στο δωμάτιο του Χόκινς στο Four Seasons Hotel Casa Medina είπε στους εισαγγελείς ότι είδε μια λευκή σκόνη που μοιάζει με κοκαΐνη. Ωστόσο, η AGO δεν ανέφερε την κοκαΐνη στη δήλωση της μετά τη νεκροψία.

Οι ανησυχίες για την υγεία του ντράμερ διατυπώθηκαν πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής, όταν άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο στήθος πριν από την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Estereo Picnic Festival στην Μπογκοτά.

Η κατάστασή του στη συνέχεια επιδεινώθηκε και οι προσπάθειες ανάνηψης του από ιδιώτη γιατρό και άλλους γιατρούς απέτυχαν.

Στην ανακοίνωσή της που κυκλοφόρησε αργά το Σάββατο, η AGO της Κολομβίας ανέφερε: “Ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου την Παρασκευή στην Μπογκοτά.

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής ιατροδικαστικής εξέτασης, η AGO θα ήθελε να κοινοποιήσει τα ακόλουθα:

1) Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της τοξικολογικής ανάλυσης ούρων υποδεικνύουν την παρουσία 10 διαφορετικών ουσιών: THX (μαριχουάνα), τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά, βενζοδιαζεπίνες και οπιοειδή μεταξύ άλλων.

2) Το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής συνεχίζει να διεξάγει τις απαραίτητες ιατρικές μελέτες για να εξακριβώσει την αιτία του θανάτου.

3) Η AGO θα συνεχίσει να ερευνά και θα ενημερώσει δεόντως τα πορίσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων εν ευθέτω χρόνω”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου