LIFE STYLE

Σίσσυ Χρηστίδου – Αλέξης Κούγιας: Νέα ένταση on air – “Έχω ανατριχιάσει, η ασέλγεια σε 15χρονο δεν είναι ποινικό αδίκημα;“

σίσσυ-χρηστίδου-αλέξης-κούγιας-νέα-έ-851206

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση και για τη θέση του συνηγόρου των καταγγελόντων.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός με νεαρούς άντρες και δήλωσε πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν αφορούν ανηλίκους, γι αυτό και θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου και επισήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο κ. Βλάχος σε “μια παράκρουση κατά τη διάρκεια της δίκης είπε ότι θα κάνει μήνυση ο ίδιος στον Δημήτρη Λιγνάδη για παιδική πορνογραφία, με τον κ. Κούγια να δηλώνει πως ο κ. Βλάχος διέπραξε το αδίκημα να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο δικογραφίας και με τη σειρά του ο ίδιος θα προβεί σε μηνύσεις.

’’Πάνω από 15 ετών δεν είναι ανήλικος’’

Ξεκαθάρισε πως οι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας είναι με ενήλικους άντρες και ανέφερε πως “όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος, πάνω από αυτήν την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα“. Κατόπιν, υπενθύμισε πως ηθοποιός ο οποίος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήθελε να χρησιμοποιήσει φωτογραφία τους για να εκβιάσει τον σκηνοθέτη.

’’Δεν κάνω άλλη συζήτηση μαζί σας’’

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε με έντονο ύφος στον Αλέξη Κούγια λέγοντας το εξής: “Επειδή έχω έναν γιο 14 χρονών, έχω ανατριχιάσει τώρα! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό. Είναι αλήθεια; Είναι φυσιολογικό ένας ανήλικος με έναν ενήλικο άντρα και όχι δυο άντρες; Είστε συντηρητικός όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία. Αισθάνομαι γυμνή, δεν έχω να κάνω άλλη συζήτηση μαζί σας” τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος συμπλήρωσε: “Για οποιοδήποτε παιδί είναι κάτω των 14 ετών κι αν το πλησιάσεις και το χαϊδέψεις, αν το φιλήσεις ή αν το πειράξεις αυτό είναι κακούργημα και τιμωρείται από πέντε μέχρι 15 χρόνια. Αν ένα παιδί είναι από 12 έως 15 ετών κι υπάρχει αποπλάνηση ανηλίκου, αυτό είναι πλημμέλημα. Αν είναι πάνω από 15 δεν υπάρχει κανένα αδίκημα”

“Είμαι σε σοκ. Πώς γίνεται να υπάρχει αυτός ο νόμος;” δήλωσε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου