LIFE STYLE

Ελεονώρα Μελέτη: «Παίρνω στα χέρια μου μια πληγωμένη ζώνη»

ελεονώρα-μελέτη-παίρνω-στα-χέρια-μου-320260

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής της σήμερα το πρωί στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε στο «Πρωινό mou» για το λόγο που δέχτηκε αυτή τη μετακίνηση, για το κόψιμο της Νικολέττας Ράλλη αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη η οποία θα βρίσκεται «απέναντι».

«Οι πρώτες προσεγγίσεις έγιναν πριν από δύο χρόνια… Όμως, όσο υπήρχε πρωινό, εγώ είπα ότι δεν κουνιέμαι, ότι δεν το εγκαταλείπω… Τώρα, δεν είχα επιλογή… Η΄ θα έμενα άνεργη ή θα έκανα αυτό που θα κάνω τώρα… Όσο αφορά δε στην εκπομπή, η εκπομπή θα είναι ίδια… Για μένα για την ψυχολογία μου, η αλλαγή είναι μόνο χρονική….», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όσο για το πώς αισθάνεται που μια εκπομπή κόπηκε και πολλοί εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά, η Ελεονώρα απαντάει: «Την στεναχώρια του ότι κόβεται μία εκπομπή και ότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, δεν την νιώθω μόνο με την εκπομπή της Νικολέττας, το «Made in Star». Την νιώθω για όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης και τους ανθρώπους τους. Ζούμε σε αυτό το κλίμα από πέρσι. Από την άλλη, όμως, είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι έχουμε μια άλλη εκπομπή που εξακολουθεί να υπάρχει και 15 ακόμα οικογένειες θα μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους. Δυστυχώς όλα αυτά ,όμως, δεν γίνονται μόνο στα κανάλια, γίνονται παντού και είναι άδικο να στοχοποιούμε την τηλεόραση…»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για την Ελένη Μενεγάκη τόσο ως αντίπαλο όσο όμως και ως άνθρωπο αφού πλέον γνωρίζονται και προσωπικά. «Δεν κάνω καμία ιδιαίτερη σκέψη που θα έχω απέναντί μου την Ελένη Μενεγάκη… Έτσι κι αλλιώς στην τηλεόραση πάντα θα έχεις κάποιον απέναντί σου, πάντα θα έχεις ανταγωνισμό. Θα έχω την Ελένη απέναντί μου, όπως είχα τόσα χρόνια όλους τους αξιότιμους κυρίους της ενημέρωσης…», είπε. Η Ελεονώρα Μελέτη βέβαια δεν παρέλειψε να πει πως από τη στιγμή που γνώρισε από κοντά την Ελένη Μενεγάκη τη συμπάθησε ακόμα περισσότερο και δήλωσε πως θα μπορούσε να κάνει ακόμα και διακοπές μαζί της, πόσο μάλλον να πιει ένα καφέ και να φάει ένα φαγητό.

Τέλος, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μίλησε για τους στόχους που έχουν βάλει ως εκπομπή για την καινούργια ζώνη στην οποία μπαίνουν σχεδόν στο τελείωμα της τηλεοπτικής σεζόν και για το αν θα έχουν μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά στην τηλεθέαση. «Είμαστε σε μία τελειωμένη σεζόν… Αυτή την στιγμή ο πρώτος είναι πρώτος και αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται… Πιστεύω πως φέτος θα κριθώ για την πρωινή μου τηλεοπτική παρουσία.

Παίρνουμε στα χέρια μας μία ζώνη πληγωμένη και θα είμαστε ευχαριστημένοι να αυξήσουμε τα ποσοστά της, για να καταλάβουμε ότι όλο αυτό που κάνουμε, πιάνει τόπο. Αυτούς τους 2 μήνες που απομένουν για το φινάλε της σεζόν θέλουμε ο κόσμος να αφομοιώσει την αλλαγή και από του χρόνου σαφώς και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η αγαπημένη, μεσημεριανή συνήθεια του κόσμου… Και ποιος δεν το θέλει αυτό…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου