LIFE STYLE

Δίκη Λιγνάδη: Οι φωτογραφίες του Αλί που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας

δίκη-λιγνάδη-οι-φωτογραφίες-του-αλί-πο-112646

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί (σ.σ. ένα από τα φερόμενα θύματα του Λιγνάδη), τις οποίες έδειξε μέσα στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για το σώμα του, τα ταξίδια και την καθημερινότητά του σε διάφορες χώρες, υπερασπιζόμενος τον σκηνοθέτη και πελάτη του,

Δημήτρη Λιγνάδη.Ο Αλέξης Κούγιας εξέταζε για πολλές ώρες τον Αλί, προσπαθώντας να αποδoμήσει την εικόνα του στο δικαστήριο και δείχνοντας φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

“Δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα εγκλήματά του και εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει”

“Δέχτηκα μία απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρώμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου. Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα για την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν, ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινό” ο Αλί.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Βλάχος, δικηγόρος των θυμάτων του εξωτερικού, κάνοντας λόγο για “ένα ομοφοβικό κρεσέντο”. “Ο μάρτυρας δέχθηκε σφοδρή επίθεση σε ένα κλίμα νοσηρό και σεξιστικό για τους μάρτυρες του Λιγνάδη”, είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως “αν αυτό συνεχιστεί θα χρησιμοποιήσω όλα τα δικονομικά μέσα που έχω”.

Τόνισε ακόμη πως η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθείται είναι επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έκανε, όπως είπε ο κ. Βλάχος, και δεύτερη μήνυση στον Αλί για τα υποτιθέμενα ψέμματα που είπε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου