LIFE STYLE

Ο Βαγγέλης Περρής κρίνει τα πρόσωπα της τηλεόρασης

ο-βαγγέλης-περρής-κρίνει-τα-πρόσωπα-τη-324112

Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! μιλάει για όλους και για όλα. Για τον Χρήστο Φερεντίνο, την Ευγενία Μανωλίδου, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης.

Για τον Χρήστο Φερεντίνο

«Νομίζω ότι το Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι η εκπομπή που του πηγαίνει περισσότερο από όλες.(…) Στο πρωινό μου αρέσει λιγότερο. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται καλύτερος, αλλά ο χρόνος στην τηλεόρασης μετράει αλλιώς»

Για την Ελένη Μενεγάκη

«Πιστεύω ότι φέτος η Ελένη κάνει μια πολύ καλά εκπομπή σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων χρόνων. Της έχει κάνει καλό η μετακίνηση. Επίσης πιστεύω ότι κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις…»

Για την Ελεονώρα Μελέτη

«Για μένα η Ελεονώρα κάνει μια εκπομπή από αυτές που εγώ δεν θα αντέξω να δω. Είναι πολύ όμορφη τώρα που έχει αδυνατίσει, έχει βελτιώσει την εικόνα και την αυτοπεποίθηση, αλλά ως είδος εκπομπής δεν θα το αναζητούσα….»

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αχ, ο αγαπημένος μου συγγραφέας. Έχει γράψει ένα βιβλίο…Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει…είναι και ερωτευμένος, τον βλέπουμε με πολλά χαμόγελα και πολλά κιλά…»

Για τη Φαίη Σκορδά

«Μου αρέσει πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Μου αρέσει η sexy αθωότητα που έχει και η στάση αξιοπρέπειας που κρατά απέναντι σε όλα. Κατάφερε να πετάξει με ένα απλό τίναγμα τη σκόνη του μεσημεριανάδικου όταν άλλες έχουν φέρει ολόκληρες ηλεκτρικές σκούπες και δεν το έχουν καταφέρει. Πιστεύω ότι το μέλλον του πρωινού είναι η Φαίη…»

Για το Γιώργο Λιάγκα

«Είναι ο τύπος που μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Είναι από εκείνους που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Το παλεύει είναι φανερό ότι το ψάχνει και το ελέγχει. Θέλει να γνωρίζει τι συμβαίνει και η τηλεόραση πλέον γίνεται μόνο έτσι…»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου