LIFE STYLE

Το τελικό πόρισμα για το θάνατό της Γουίτνει Χιούστον

το-τελικό-πόρισμα-για-το-θάνατό-της-γου-325141

Το σώμα της Χιούστον βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, με το πρόσωπο μέσα σε καυτό νερό στη μπανιέρα , στη σουίτα της στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Hilton, περιγράφουν οι ιατροδικαστές στην τελική έκθεσή τους.

"Η θανούσα μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ", υπογραμμίζει η έκθεση των 42 σελίδων προσθέτοντας ότι καμιά ένδειξη εγκληματικής πράξης δεν βρέθηκε στο σημείο.

Η τραγουδίστρια πέθανε από πνιγμό, σε συνδυασμό με ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο και χρήση κοκαΐνης. Η Γουίτνει Χιούστον είχε αίμα στη μύτη της, γράφουν στην έκθεση, και κοκαΐνη βρέθηκε στο δωμάτιό της.

Περιγράφοντας τη σκηνή μετά τη μεταφορά της Χιούστον από τη μπανιέρα, η έκθεση αναφέρει ότι οι ερευνητές τη βρήκαν "να κείτεται γυμνή μπρούμυτα στο σαλόνι της σουίτας. Είχε έναν απινιδωτή τοποθετημένο στην άνω πλευρά του δεξιού στήθους της και έναν ακόμη αριστερά".

Η προσωπική της βοηθός την είχε βρει μέσα στη μανιέρα με το καυτό νερό, το πρόσωπό της ήταν 30 εκατοστά κάτω απ’ την επιφάνεια. Στο καυτό νερό οφείλονται τα εγκαύματα που είχε στο κορμί της. Μια μικρή κουταλιά που περιείχε κοκαϊνη, ένα τυλιγμένο λευκό χαρτί, ένας καθρέφτης (όλα όσα χρησιμοποιούν οι χρήστες ) βρέθηκαν στο μπάνιο, λένε οι ιατροδικαστές.

Στη σουίτα βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπεζάκι πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν καμιά δεκαριά διαφορετικά φάρμακα, προσθέτει η ιατροδικαστική έκθεση, ωστόσο αυτά δεν φαίνεται να συνέβαλαν στο θάνατό της…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου