LIFE STYLE

Νίκος Τερζής: «Περιμένω να ακούσω ένα συγγνώμη από τον Σάκη Ρουβά»

νίκος-τερζής-περιμένω-να-ακούσω-ένα-σ-151614

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά περί αγάπης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίο κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Ο τραγουδιστής δήλωσε σε συνέντευξή του ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης.

Μάλιστα, τον παρομοίασε με τους «ναρκομανείς» και υπογράμμισε πως «είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια».

Ανάμεσα σε εκείνους που εξοργίστηκαν ήταν και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Νίκος Τερζής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα του απαγορεύσει να λέει από δω και στο εξής τα τραγούδια του.

Μάλιστα, ενημέρωσε πως η δικηγόρος του προβαίνει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη ότι ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες αναφέροντας ότι το «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου».

Το tweet του

Λίγες ώρες μετά ξεκαθάρισε πως δεν μασάει τα λόγια του και ζητά από τον διάσημο pop star να παραδεχθεί το λάθος του.

Είπε συγκεκριμένα στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Ναταλία, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, όπως πολλά χρόνια γνωριζόμαστε και με τον Σάκη. Ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα, ξέρεις ότι δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωσή μου ξεκινάει με ένα ‘αν’ και βεβαίως υπάρχει και μια απάντηση που λέει ότι δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος απέναντί μου, με ενδιαφέρει η δική μου στάση. Εμένα με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, ασφαλώς θα τον κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος αν δεν κάνω λάθος, άρα μιλάμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο εκκρεμμεί η τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Για μένα στο μυαλό μου, ως ευαίσθητος άνθρωπος, πάντα είναι τα θύματα και τα θύματα ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους εμάς τι έχουν βιώσει. Αυτή η ευαισθησία μου, λοιπόν, δεν μπορεί να με αφήνει αμέτοχο σε αυτό που γίνεται και ξέρουμε ότι αυτό είναι απλά ένα περιστατικό. Τριγύρω μας υπάρχει ένας βομβαρδισμός και κάθε μέρα που ξυπνάω λέω τι άλλο θα διαβάσω σήμερα; Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή ως άνθρωπος το εννοώ. Περιμένω να ακούσω και ένα συγγνώμη από τον Σάκη».

Σε ερώτηση για το αν είδε την απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την επίμαχη συνέντευξη, στην οποία ο τραγουδιστής διευκρίνισε πως αναφέρεται μόνο στην καλλιτεχνική υπόσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Τερζής σημείωσε: «Δεν την είδα την απάντησή του, έμεινα στο βίντεο που μου έστειλαν και εκεί μπορείς να δεις και τα συναισθήματα του ανθρώπου. Στα θύματα πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα όλοι και όχι να ωραιοποιούμε πράγματα. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, πραγματικά τον αγαπάω και με λύπησε αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος μου ο αδερφός να το έκανε, την ίδια στάση θα είχα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου