LIFE STYLE

Γιώργος Νινιός: με ποια έχει δεσμό και γιατί δεν παντρεύεται;

γιώργος-νινιός-με-ποια-έχει-δεσμό-και-γ-328533

«Έχουν ακουστεί τόσα για το ποια είναι η σύντροφος μου, αλλά μόνο εγώ ξέρω την αλήθεια», δηλώνει ο Γιώργος Νινιός, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον λόγο για τον οποίο παραμένει ανύπαντρος!

Αρνούμενος να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια γυναίκα είναι στο πλευρό του, ο ηθοποιός τονίζει πως δεν έτυχε να παντρευτεί και προσθέτει: «για να μην έχει συμβεί στα 50 μου, η βάρκα μπάζει νερά ή δεν υπάρχουν κουπιά. Καλό είναι πάντως ορισμένα πράγματα να συμβαίνουν σε συγκεκριμένες ηλικίες. Δεν ισχύουν τα πάντα για πάντα».

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας;«Δεν είναι θέμα επιθυμίας, είναι αν γίνεται. Από μόνος μου δεν μπορώ. Όταν μοιράζεσαι ευθύνες, αγωνίες, χώρο, ένα σπίτι, η βασική πορεία είναι να κάνεις παιδί. Αλλιώς για ποιο λόγο να τα μοιράζεσαι;», απαντά.

«Έχει δει το καθημερινό σίριαλ του Mega. Τα δικά μου μόνο δεν μπορώ να παρακολουθήσω», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Νινιός, ενώ προσθέτει πως το πρόβλημα της τηλεόρασης δεν είναι το ότι δεν υπάρχουν καλές δουλειές, αλλά το ότι δεν υπάρχει budget.

Επισημαίνοντας πως πηγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές μόνο όταν έχει κάτι να πει, ο ηθοποιός τονίζει: «η έννοια του σταρ δεν υπάρχει. Για μένα υπήρχε μόνο την περίοδο του ασπρόμαυρου κινηματογράφου. Το “αστέρι” έχει την σημασία του να μην μπορείς να το πιάσεις, να το πετύχεις. Εδώ πιανόμαστε όλοι μεταξύ μας!».

Τέλος, ο Γιώργος Νινιός παραδέχεται ότι έχει πολλές αδυναμίες και πως φοβάται τον θάνατο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου