Χατζηγιάννης: Εξηγεί πρώτη φορά γιατί έφυγε από το «Ζυγό» μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-30, 02:26:40
Χατζηγιάννης: Εξηγεί πρώτη φορά γιατί έφυγε από το «Ζυγό» μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σπάσει τη συνεργασία του με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου «Ζυγός», αποκάλυψε για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

O τραγουδιστής όπως είπε, ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο μια μόλις εβδομάδα μετά την πρεμιέρα, επειδή:

«Είχα ευθύνες βασικές, δηλαδή νομικές, και για λόγους προστασίας των συναδέλφων μου και εμού, σταμάτησα. Δεν έχω μερίδιο ευθύνης και ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο».

Και συνεχίζει: «θα έστηνα στο ζυγό μια συναυλία, που για μένα είναι ο φυσικός μου χώρος».

Για να καταλήξει πως «ο Ζυγός ξεκίνησε σαν μια ωραία περιπέτεια. Ένα ωραίο βήμα, χωρίς να παραβλέψω πως θα έπαιζα σε μια γωνιά της Αθήνας λίγο δύσκολη και ξεχασμένη. Δυστυχώς διακόπηκε απότομα για τεχνικούς λόγους, αν και δεν μου αρέσει να κατηγορώ και να επιρρίπτω ευθύνες σε επαγγελματίες».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, o επιχειρηματίας του «Ζυγού» Ηλίας Ιωαννίδης, έξαλλος απαντά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη:

«Το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι ή να το πάρει πίσω αυτό που είπε για το μαγαζί, γιατί όταν δώσαμε τον λόγο της τιμής μας, είπαμε ότι δεν θα κατηγορήσει ο ένας τον άλλον, για ποιο λόγο διεκόπη η συνεργασία».

Και καταλήγει πως «ο Ζυγός, είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά. Δεν μπορεί να βγει και να πει σε μια γωνιά ξεχασμένη της Αθήνας, την Πλάκα μας, το ιερότερο σημείο της Αθήνας».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=