LIFE STYLE

Τι εξομολογήθηκε για την υγεία του ο Χατζηνικολάου στον Κωστόπουλο;

τι-εξομολογήθηκε-για-την-υγεία-του-ο-χα-331357

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

«Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά», εξομολογείται ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος στο «Βράδυ» της Παρασκευή και συνέχισε: «Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε».

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε: «Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μη φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δε γουστάρω τις μελούρες και δε γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη, αλλά και για τις πολύ σοβαρές πιθανότητες το μωρό που περιμένουν να είναι κοριτσάκι.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου