LIFE STYLE

Θετική στον κοροναϊό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

θετική-στον-κοροναϊό-η-αλεξάνδρα-παλα-234862

Σε έξαρση βρίσκεται ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες, καθώς η μετάλλαξη Όμικρον έχει επικρατήσει με αποτέλεσμα χθες να ανακοινωθούν πάνω από 21.000 κρούσματα.

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκα και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτησή της συνοδευόταν από ένα μακροσκελές κείμενο.

Πιο συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν προσεκτική, και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό. Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, δεν έχω κανένα σύμπτωμα (36,6,ωραιοτατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική.Παιδιά πραγματικά προσέξτε σας παρακαλώ, έχουμε μπλέξει. Προσωπικά θεωρώ πως τα εμβόλια είναι η μόνη προστασία για να μη νοσήσουμε βαριά και παρακαλώ χρονιάρες μέρες μην αφήνετε οι αντιεμβολιαστές σχόλια κάτω από αυτό το ποστ, αχρείαστο είναι να πιαστούμε μαλλί με μαλλί. Καλές γιορτές σε όλους, προσέξτε τον εαυτό και τους γύρω σας, και εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία και κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από αυτή την πανδημία! Φοράω τα πιτζαμακια μου και ετοιμάζομαι για το ρεβεγιoff,με ωραιότατη καραντίνα!».

Δείτε την ανάρτηση

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου