LIFE STYLE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή τη Δευτέρα – Ο κωδικός, οι νύχτες στο κρατητήριο & τα νέα βίντεο

στάθης-παναγιωτόπουλος-στον-ανακριτ-241162

Αντιμέτωπος με βαριές ποινές, βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που παραμένει κρατούμενος στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην παρουσιαστής θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που του αποδίδεται και το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και δέκα ετών.

Η κατηγορία περιλαμβάνει την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

“Στην ουσία εκκρεμμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και βρισκόμαστε εν αναμονή κι άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα κληθούν να καταθέσουν” πρόσθεσε η δικηγόρος μιας εκ των θυμάτων, Σταυρούλα Μπριλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα κοπέλες έχουν καταγραφεί στα επίμαχα βίντεο που κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής, εν αγνοία τους.

Κωδικός σαν… ταυτότητα

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα ροζ βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του” υποστήριξε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

Οι νύχτες στο κρατητήριο

Ο πρώην παρουσιαστής έκανε ρεβεγιόν στο κελί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ήδη προανακριτικά έχει ισχυριστεί ότι ο ίδιος διέγραψε όλες τις αναρτήσεις με τα επιίμαχα βίντεο.

“Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια” υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πρώην παρουσιαστής έχει νιώσει την απαξία των πράξεών του και έχει μετανιώσει και συναισθάνεται το λάθος του, επιμένει ότι ο ίδιος το διόρθωσε αποσύροντας το βίντεο με την πρώην σύντροφό του απο το διαδίκτυο και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι τα έχουν αναρτήσει εκ νέου.

Ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο της 28χρονης Απόστολο Λύτρα έλαβε ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου