LIFE STYLE

Πηγαίνει να παραδοθεί στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

πηγαίνει-να-παραδοθεί-στις-αρχές-ο-στά-246913

Εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός, πριν από λίγο έφυγε από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πηγαίνει να παραδοθεί στις Αρχές.

Δείτε το βίντεο από το thes.gr

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τη σύλληψή του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, η σύλληψη του παρουσιαστή δρομολογείται και θεωρείται θέμα χρόνου, με δεδομένο πλέον ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι διαρκές καθώς το βίντεο της γυναίκας είναι ακόμα αναρτημένο στο διαδίκτυο, ενώ πλέον δεν μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση. Δεν χρειάζεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο παρουσιαστής θα αναζητηθεί προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί μία σημαντική εξέλιξη. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στον Απόστολο Λύτρα, στη συνέχεια έπειτα και από παρότρυνση του γνωστού δικηγόρου, απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσίευσε ο πρώην συνεργάτης του “Ράδιο Αρβύλα”.

Εκεί, οι αστυνομικοί έβαλαν την καταγγέλλουσα να δει βίντεο, όπου και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε αυτόματα την ενεργοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου